Erith Riverside Shopping Centre

London, England

About

This Work

Novum proposed a lightweight single layer of tensioned ETFE. Construction challenges included a tight three week installation period, a parking garage beneath the site that prevented the use of heavy machinery and a shopping centre that remained open to the public during construction. Novum hand delivered materials after business hours to prevent disruption to shoppers and merchants. Long hours and an efficient installation enabled Novum to complete the project ahead of schedule.

Erith Riverside Shopping Centre

Project Specifications

Size icon

SIZE

3,500 sq ft / 325 sq m
gear icon

SYSTEMS USED

Architecturally Exposed Steel
Stressed Skin Membrane

Compass icon

ARCHITECT

ESA London

Discover The Project

Similar Projects

Tell Us More About Your Project

Novum engineers will collaborate with your team to create a complete system solution to your design intent with a corresponding budget. Contact us today.

Erith Riverside Shopping Centre

Tell Us More About Your Project

Novum engineers will collaborate with your team to create a complete system solution to your design intent with a corresponding budget. Contact us today.

Erith Riverside Shopping Centre
CONTACT

Send Us A Message

Let’s make it happen.

Name(Required)
Consent(Required)

No Concept Is Too Small

We’re here to help you bring your dream ideas to life, no matter how out of reach they might seem. Let’s make it happen.