Friar's Walk Shopping Centre

Newport, England

About

This Work

Novum worked closely with the client, design team and developer to ensure that the delivery of this 50 pillow canopy structure added a recognizable feature to the development with enhanced aesthetics. Several challenges were overcome including a complete change from the original concept of a rectangular grid to the triangular grid as installed.

Friar's Walk Shopping Centre

Project Specifications

Size icon

SIZE

26,030 sq ft / 2420 sq m
gear icon

SYSTEMS USED

Architecturally Exposed Steel
Air Filled Pillow

Compass icon

ARCHITECT

Lesley Jones Architecture

Discover The Project

Similar Projects

Tell Us More About Your Project

Novum engineers will collaborate with your team to create a complete system solution to your design intent with a corresponding budget. Contact us today.

Friar's Walk Shopping Centre

Tell Us More About Your Project

Novum engineers will collaborate with your team to create a complete system solution to your design intent with a corresponding budget. Contact us today.

Friar's Walk Shopping Centre
CONTACT

Send Us A Message

Let’s make it happen.

Name(Required)
Consent(Required)

No Concept Is Too Small

We’re here to help you bring your dream ideas to life, no matter how out of reach they might seem. Let’s make it happen.