The Mercury Mall

Romford, England

About

This Work

Novum was contracted to engineer, furnish and install an entrance corridor between the existing mall and a newly built section. The use of lightweight ETFE air filled pillows as a roofing material helps the cantilever design and also creates a warm, inviting entrance for mall visitors.

The Mercury Mall

Project Specifications

Size icon

SIZE

4840 sq ft / 450 sq m
gear icon

SYSTEMS USED

Architecturally Exposed Steel
Air Filled Pillow

Compass icon

ARCHITECT

ESA London

Discover The Project

Similar Projects

Tell Us More About Your Project

Novum engineers will collaborate with your team to create a complete system solution to your design intent with a corresponding budget. Contact us today.

The Mercury Mall

Tell Us More About Your Project

Novum engineers will collaborate with your team to create a complete system solution to your design intent with a corresponding budget. Contact us today.

The Mercury Mall
CONTACT

Send Us A Message

Let’s make it happen.

Name(Required)
Consent(Required)

No Concept Is Too Small

We’re here to help you bring your dream ideas to life, no matter how out of reach they might seem. Let’s make it happen.