Amherst College New Science Center

Novum was contracted to furnish and install glass + steel for two facades at this award-winning project in Amherst, Massachusetts. Utilizing Novum Architecturally Exposed + Linear Supported Glass Systems, the state-of-the-art science center creates an open learning environment for the entire campus community. The Science Center is a winner of the 2019 AIA COTE Top Ten Awards and its cutting edge technology reduces emissions by 76% when compared with a typical research building. A stunning representation of structural engineering at its finest.

Location: Amherst, Massachusetts, USA

Size: 23,050 sq ft / 2,145 sq m

Systems Used: AES, LSG

Architect: Payette

View Project Data Sheet >

To download a copy of the data sheet, please complete the fields below.

Yes Click here to sign up for our Featured Project of the Month campaign.

By clicking the submit button, you agree to our Privacy Policy / Terms of Service