Children’s Hospital

A beautifully detailed canopy cantilevers 15ft on each side of a central beam which is curved in plan and marries well to the building behind it. Novum intricately developed a custom box section to conceal the lights inside the beam, illuminating the canopy at night. Architectural appeal of the canopy is enhanced by glass which has a custom frit of leaves that renders closely to Autumn season. The ECG glass fitting elevates the glass from the steel and uses silicone joints for weather tightness.

Location: Philadelphia, Pennsylvania, USA

Size: 2,500 sq ft / 240 sq m

Systems Used: AES, ECG

Architect: FKP Architects

View Project Data Sheet >

To download a copy of the data sheet, please complete the fields below.

Yes Click here to sign up for our Featured Project of the Month campaign.

By clicking the submit button, you agree to our Privacy Policy / Terms of Service